Fear Factory

3. března 2007 v 14:56 | coyot |  info o skupinách
Strucna biografie:
Skupina byla založena na halloween v roce 1990 v Los Angeles, a svoje první album vydala v roce 1992. Fear Factory samy sebe popisují jako extrémně alternativní, už od svých ranných začátků probořili bariéry mezi alternativní, taneční, industriální metalovou hudbou. Fear Factory ventilují své frustrace skrze tvrdé kytarové rify a barbarskou elektroniku. Skupina úspěšně experimentovala s formáty a žánry, dokonce i když natočili desku tvořenou pouze z předělaných písní z předcházejícího alba. Fear Factory se nestali inovátory pouze ve stylu, ale v celém hudebním hnutí.

Členové skupiny:
Burton C. Bell - zpěv
Christian Olde Wolbers - basa (1994-2002), kytara (2004-současnost)
Byron Stroud - basa
Raymond Herrera - bicí
Dino Cazares - kytara (1991-2002)
Andrew Shives - basa (1991-1994)
Původ: Los Angeles
Období činnosti: 1990 - 2002, 2004 - současnost
Žánr: Industrial Metal, Death Metal
Diskografie:
2005 Transgression
2004 Archetype
2003 Hatefiles
2002 Concrete
2001 Digimortal
1998 Obsolete
1997 Remanufacture
1996 Dog Day Sunrise
1995 Demanufacture
1993 Fear Is The Mindkiller
1992 Soul Of A New Machine
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama